În luna martie Teatrul Excelsior are un program încărcat de spectacole pentru copii. Iată mai jos la ce poți merge cu copilul tău:

 

VRĂJITORUL DIN OZ – 1 martie, 8 martie ora 11:00, 27 martie, ora 10:00, Sala „Ion Lucian” 

Purtată de o tornadă departe de casă, micuța Dorothy ajunge pe tărâmul fermecat al lui Oz, împreună cu cățelușul ei Toto. Acolo va întâlni trei camarazi cu totul speciali, Sperietoarea, Omul de Tinichea și Leul, alături de care va învăța prețioasa lecție a prieteniei și a curajului care o va ajuta să se întoarcă acasă.

Durata spectacolului: 1h 20 min | Recomandare de vârstă: 3+

Vrajitorul din Oz

JUCĂRII PIERDUTE – 3 martie, 11 martie, 15 martie ora 11:00, Sala Studio, 17 martie, ora 12:00, Sala Studio

„Spectacolul Jucării pierdute este o aventură unică. Pentru că Magda uită să se joace frumos cu jucăriile, acestea hotărăsc să „evadeze” din camera ei, în căutarea unui alt copil. Planul propus de Colonelul Piesă le poartă pe cele şase jucării prin aventuri spectaculoase în care cei şase prieteni dau dovadă de curaj, sinceritate și loialitate. Atunci când jucăriile decid să se întoarcă la Magda, au parte de o surpriză de proporții. Își va recupera Magda jucăriile sau acestea își vor găsi un alt copil?” Ovidiu Ușvat

Durata spectacolului: 1h 10 min | Recomandare de vârstă: 4+

ucarii pierdute @Excelsior

PRÂSLEA CEL VOINIC ȘI MERELE DE AUR – 5 martie, 31 martie, ora 10:00, Sala „Ion Lucian”  

Știți cu toții povestea lui Prâslea și a Ilenei Cosânzeana, dar versiunea de la Teatrul Excelsior vă va surprinde cu siguranță! Regizorul Eduard Petru Jighirgiu a transformat binecunoscutul basm într-un spectacol de poveste care vă va face să cântați și să dansați împreună cu cei de pe scenă.

Durata spectacolului: 1h 10 min | Recomandare de vârstă: 5+

Praslea cel Voinic si Merele de Aur

CEI TREI PURCELUŞI – 6 martie, 17 martie, ora 10:00, 22 martie, ora 11:00, Sala „Ion Lucian” 

Adaptată pentru micii spectatori ai zilelor noastre, povestea celor trei purceluși s-a mutat în spațiul urban. Acolo, Piggy – purcelușul artist, Purcy – purcelușul sportiv și Porky – purcelușul constructor se joacă în voie și își trăiesc viața în deplină pace și armonie cu celelalte viețuitoare. Însă, interesele meschine ale Lupului vor tulbura acest echilibru. Va reuși oare polițistul Sticlete să restabilească armonia?

Durata spectacolului: 1h 10 min | Recomandare de vârstă: 3+

 

CASA PISICII – 7 martie, ora 11:00, 20 martie, ora 10:00, Sala „Ion Lucian” 

O poveste despre prietenie și altruism, care îi va ajuta pe cei mici să descopere cât de important este să ai grijă de cei din jurul tău și să apreciezi bunătatea, într-un spectacol care îi va bucura deopotrivă pe cei mici și pe cei mari.

Durata spectacolului: 1h | Recomandare de vârstă: 4+

Casa Pisicii

CENUȘĂREASA  – 13 și 14 martie, ora 19:00 (PREMIERĂ), 30 martie, ora 11:00, Sala „Ion Lucian”

„Musicalul Cenușăreasa – o poveste despre bine și rău, frumos și urât. O combinație îndrăzneață între clasic și modern. O poveste în care forța iubirii răzbate orice obstacole. Situațiile comice, dar și sensibile în același timp, dau savoare unui musical autentic. Un spectacol gândit și realizat pentru întreaga familie.”
Eduard Petru Jighirgiu

Durata spectacolului: 1h 30 min | Recomandare de vârstă: 5+

Cenusareasa

MAGIA COPILĂRIEI – 19 martie, ora 10:00, Sala „Ion Lucian”

Durata spectacolului: 1h | Recomandare de vârstă: 5+

Magia copilariei

COCOȘELUL NEASCULTĂTOR – 21 martie, ora 11:00, Sala „Ion Lucian”

Este povestea a trei prieteni, Cocoşelul, Ursuleţul şi Motănelul, aflați în fața unei provocări majore, aceea de a face față uneltirilor Vulpoiului. Cu candoare și umor, spectacolul transmite povețe de mare preț pentru cei mari și cei mici, deopotrivă. 

Scrisă de către maestrul Ion Lucian, piesa Cocoşelul neascultător este cel mai longeviv titlu din repertoriul Teatrului EXCELSIOR, fiind jucat în mai multe versiuni scenice și variante de distribuție, încă de la înființarea instituției (aprilie 1990).

Durata spectacolului: 1h 20 min | Recomandare de vârstă: 3+

 

AVENTURI ÎN ȚINUTUL FLORILOR – 28 martie, ora 11:00, Sala „Ion Lucian”

Copiii sunt purtaţi într-o miraculoasă lume a florilor, unde tânărul Mugurel și prințul Crin se luptă pentru a câștiga mâna frumoasei Prințese Deea. În tot acest timp, simpaticele personaje Cioara şi Ariciul se transformă în detectivi, încercând să afle cine este alesul prinţesei. Un spectacol ca o călătorie inițiatică și o poveste cu final fericit.

Durata spectacolului: 1h 20 min | Recomandare de vârstă: 6+

Aventuri in Tinutul florilor

FLUTURII SUNT LIBERI – 30 martie, ora 19:00, Sala „Ion Lucian”

„O poveste despre Don, cel care vrea să trăiască cu adevărat. O poveste despre Jill, cea care îl învață să o facă. O poveste despre doamna Baker și despre frica unei mame de a da drumul de la pieptul său puiului care încearcă să zboare liber, de teamă ca el să nu-și frângă aripile. O poveste despre doi tineri care se găsesc, apoi se pierd, pentru ca în final… O poveste cu zâmbete și cu lacrimi în ochi…” Erwin Șimșensohn

Durata spectacolului: 1h 55 min | Recomandare de vârstă: 12+

Detalii despre toate spectacolele : https://www.bilet.ro/evenimente?cautare=excelsior

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.