Targ de adoptii
Targ de adoptii

Pe 25 iunie, Veranda Mall găzduiește un eveniment care se anunță plin de emoții – târgul de adopții căței, organizat în parteneriat cu ASPA. Zeci de patrupezi fără stăpân, care se află în centre de adopții din București, vor participa la eveniment, dornici să se facă remarcați și să plece spre noua casă. Toți cățeii dați spre adopție sunt consultați de medic veterinar, microcipați, vaccinați, deparazitați, iar câinii adulți sunt și sterilizați. În plus, fiecare persoană care adoptă va primi un kit cu produse pentru prietenul necuvântător, din partea Animax.

ASPA – Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, în parteneriat cu Veranda Mall, organizează în data de 25 iunie un târg de adopții de animale, invitând locuitorii Bucureștiului să cunoască și să dea o șansă cățeilor aflați în adăposturile autorității.

Târgul de adopții se desfășoară în intervalul 11:00 – 14:00 pe esplanada Veranda Mall, în spațiul exterior al centrului comercial situat în zona Obor. Vizitatori de toate vârstele sunt așteptați să cunoască în jur de 20 de patrupezi plini de optimism și speranța că vor pleca acasă.

Adopția este gratuită și toți cățeii care intră în acest proces sunt consultați de un medic veterinar, microcipați, vaccinați, deparazitați intern și extern, iar câinii adulți sunt și sterilizați, așa cum prevede legea adopției de animale. Echipa prezentă la eveniment poate oferi participanților toate informațiile de care aceștia au nevoie pentru a prelua cu succes rolul de posesor de cățel, care vine cu numeroase beneficii dar și responsabilități.

În plus, cei care adoptă un patruped de la târgul de la Veranda, primesc din partea Animax, partenerul evenimentului, un kit cu produse de bază: hrană umedă delicioasă, bol pentru apă, jucărie pentru „aport” și accesoriu pentru îngrijirea blănoșilor simpatici.

“Ne face deosebită plăcere să găzduim un astfel de eveniment ce oferă comunității șansa să facă o faptă bună și să câștige, în schimb, un prieten pe viață. Pentru cei care se gândesc să adopte un cățel, târgul este ocazia ideală să cunoască blănoșii din adăposturile ASPA, care sunt dornici și pregătiți să plece acasă cu un om iubitor. Cu susținerea Animax, pregătim un eveniment memorabil, care marchează începutul unor frumoase povești.” a declarat Oana Boiangiu, Senior Marketing Coordinator Veranda Mall.

Persoanele care doresc să ia acasă un cățel vor avea nevoie de câteva documente pentru procesul de adopție: buletin, dovada spațiului unde locuiesc (copie) și dovada venitului (fluturaș de salariu, extras de cont, cupon pensie). În cazul celor care nu au toate documentele la ei, pot prezenta doar buletinul, iar reprezentanții ASPA le vor oferi un număr de contact pentru a trimite restul actelor.

Adopția de animale a căpătat amploare în ultimii ani chiar și în țara noastră și din ce în ce mai multe persoane își aleg animalul de companie din cele care ajung să trăiască în adăposturi. În anul 2021, în cele trei adăposturi administrate de ASPA în zona capitalei, au intrat peste 2800 de câini, dintre care 72% au fost adoptați, primind șansa la nouă viață.

Dacă vrei să adopți un cățel, reține data de 25 iunie și mergi la târgul organizat pe esplanada Veranda Mall, să-ți găsești un prieten de nădejde, loial și iubitor!

 

Sursa: Veranda Mall

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here