Forbes Kids Festival
Forbes Kids Festival

Anul acesta, FORBES KIDS FESTIVAL – cel mai frumos și relaxant festival dedicat familiilor cu copii – este la a patra ediție și promite o zi de duminică plină de distracție și voie-bună. Evenimentul va avea loc pe 3 iulie, începând cu ora 9:00, în grădina superbă de la Crowne Plaza București. Intrarea este liberă.

Forbes Kids Festival 2022 îi așteaptă pe cei mici și cei mari să petreacă o zi de vacanță „altfel”, într-un cadru plin de culoare și natură, cu activități pe măsura așteptărilor. Veți descoperi pe pajiștea generoasă și prietenoasă de la Crowne Plaza cornere cu ateliere creative, personaje de poveste, spectacole interactive, piese de teatru, muzică live, locuri de joacă, zone food, provocări sportive. De asemenea, în program se anunță soare, joacă, multă joacă, tombole cu premii și zâmbete o mie.

La Forbes Kids Festival timpul are toată răbdarea din lume, iar pentru a fi siguri că părinții țin pasul cu energia copiilor întreaga zi, cafeaua și apa sunt din partea casei. Ce alte surprize mai pregătim? Urmăriți în de aproape pe pagina de Facebook Forbes Kids România!

INTRAREA ESTE LIBERĂ, în baza înregistrării pe platforma Eventbrite, accesând link-ul de AICI.

Parteneri eveniment Forbes Kids festival

Mulțumim tuturor partenerilor care susțin timpul de calitate în familie prin Forbes Kids Festival 2022!

Parteneri strategici: Automobile Bavaria, Carrefour, TEILOR, Nordis Group, TBI Bank Romania, Element Industrial

Cafeaua oficială: Nespresso

Parteneri gold: Catena – Farmacia Inimii, Reciclad’OR, Leea’s Room, Nazzuro Aqua

Partener silver: Bonduelle, Dr. Phyto, Kiddos

Parteneri: Chilli Ideas, Republica Bio, Lura, Educative Minds, PlaYouth, Butterfly Music School, Clay Play Ceramica, Coding Hub, Minimax, Itsy Bitsy, Opera Comică pentru Copii, Teatrul Ion Creanga, Ana Dance, Federatia Romana de Scrima, Clinicile Nicomed, Sano, Keff, Lino Lada, Afi Sport, Mustela, Hama, Dino Parc, Holograma 3D, Tedi, Asevi, Anelyse, Ivona Rustem, Modern Dads, Anca Arau, Alexisme, Minunatii lui Verdini.

 

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial. Brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piața românească, fiind reprezentat prin intermediul publicațiilor Forbes România și ForbesLife România, precum și al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 20 de evenimente anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente «on-demand» sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.