Pentru a marca cei 6 ani de existență, Dino Parc Râșnov a lansat anul acesta noul website www.dinoparc.ro cu magazin online integrat, din care vizitatorii pot achiziționa bilete de acces digitale și se pot bucura de reducerile de grup, care până acum erau disponibile doar la casele de bilete, la intrarea în parc. Dinoparc.ro poate fi accesat atât de pe desktop sau tabletă, cât și de pe mobil.

Pe noul shop www.dinoparc.ro/shop sunt disponibile pentru achiziție bilete de acces în parc pentru:

  • Copii între 3 și 18 ani – 23 de lei (cu reducere de 20% pentru mai mult de trei bilete achiziționate)
  • Adulți – 30 de lei
  • Studenți și pensionari – 24 de lei
  • Grupuri de 10 copii + 1 adult supraveghetor care intră gratuit (cu reducere 20% pentru copii)
  • Grupuri de 15 copii + 1 adult supraveghetor care intră gratuit (cu reducere 20% pentru copii)

Persoanele cu dizabilități, precum și însoțitorii acestora vor avea întotdeauna intrarea gratuită la Dino Parc Râșnov, prin prezentarea documentul doveditor al dizabilității.

Parcul este deschis de luni până joi între 10:00 și 18:00, vineri și sâmbătă în intervalul 10:00-19:00 și duminică între 10:00 și 18:30. Pentru vizitarea Dino Parc Râșnov nu este necesară rezervarea în prealabil.

Dino Parc Râșnov se află în aer liber și se întinde pe o suprafață de peste 3,5 hectare de pădure. Astfel, purtarea măștii de protecție este obligatorie doar dacă se formează aglomerări de persoane sau în interiorul clădirii principale și în căsuțele din copaci.

Activități în cadrul Dino Parc Râșnov

În luna aprilie a acestui an, Dino Parc Râșnov a expus cel mai înalt dinozaur din Sud-Estul Europei, un Diplodocus care se ridică la peste 11 metri deasupra pământului, o înălțime echivalentă a două girafe puse una peste cealaltă. Diplodocus face parte din familia sauropodelor, cele mai înalte creaturi care au existat vreodată pe Pământ.

La Dino Parc îl veți găsi și pe Seismosaurus, un uriaș sauropod de 45 de metri lungime, care provoca mici cutremure la fiecare pas al său, dar îi veți cunoaște și pe dinozaurii care au trăit și au fost descoperiți în România, mai exact, în zona Țara Hațegului din județul Hunedoara.

Pe lângă un traseu cu peste 100 de dinozauri în mărime naturală, în parc mai găsiți un vulcan ce simulează o erupție și o platformă ce exemplifică 3 tipuri de cutremure, două locuri de joacă pentru copii, o cameră labirint cu lasere, un atelier de pictură pentru copii, un cinematograf 360° și unul 9D, un terrarium cu reptile vii, precum și diferite expoziții științifice naționale și internaționale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.