Dacă ar fi să reducem ultimul an la un singur cuvânt, acela ar fi multitasking. Lucrează, gătește, ai grijă de copil, intră în call, trimite mail, schimbă scutec etc. Îți sună cunoscut scenariul? 

Dacă ești și tu printre cei care au trecut prin proba multitaskingului în încercarea de a deveni super-părinte, cu siguranță știi cât de greu este să fii în 3 locuri deodată. Și câtă presiune și stres simți într-o conferință pe ZOOM în timp ce copilul tău plânge că vrea afară. (Asta în cazul cel mai fericit în care știi exact de ce plânge.)

Pe lângă pauzele dese de relaxare sau o dietă bogată în nutrienți, un ajutor important în îndeplinirea sarcinii de a fi părinte îl joacă și suplimentele alimentare. Acestea sunt de un real folos mai ales când viața se desfășoară pe repede-înainte.

Ce sunt suplimentele alimentare?

Echilibrul și energia vin din interior. Pe lângă o dietă adecvată, bazată pe multe legume, fructe și proteine, Secom îți pune la dispoziție suplimentele alimentare care te ajută să introduci nutrienții esențiali organismului în dieta ta. 

Ele se prezintă sub diverse forme: capsule, pulberi, extracte sau lichide și pot conține vitamine, minerale, fibre, plante sau enzime. 

Ce beneficii au suplimentele alimentare?

Corpurile noastre depind de un aport constant de vitamine, minerale și alți nutrienți pentru menținerea unei stări bune de sănătate pe tot parcursul vieții. Cu toate acestea, poate fi o provocare să obținem toți nutrienții esențiali de care avem nevoie doar din alimente.

În timp ce suplimentele alimentare nu pot lua locul unei diete bine echilibrate, ele pot oferi cantități adecvate de nutrienți esențiali atunci când sunt utilizate în mod responsabil. 

Iată care sunt câteva dintre beneficiile pe care le aduc suplimentele alimentare:

Te bucuri de sursa necesară de energie zilnică

Complexul de vitamine B, vitamina C, ginseng și mixul de acizi grași joacă un rol important în menținerea unui nivel oprim de energie. Și ai nevoie de asta când ești părinte, nu?

Le găsești pe toate în Alive – un supliment alimentar care conține 133 de nutrienți esențiali din surse naturale.

Apropo, știai că o carență de fier poate duce la instalarea depresiei? Depresia este reală și, din păcate, cifrele sunt îngrijorătoare. Conform ultimelor studii, aproximativ 10% din bărbații la nivel global au arătat semne de depresie din primul trimestru de sarcină al partenerei, până la aproximativ 6 luni ale copilului.

Scapi de stres și de oboseala zilnică

Stresul a devenit parte din viața noastră, astfel că strategia de gestionare este esențială în menținerea unei vieți echilibrate. Din păcate, efectele stresului nu se răsfrâng doar asupra noastră, ci asupra activității profesionale și asupra familiei. În aceste condiții, suplimentele alimentare reprezintă un mod simplu de reducere a stresului.

O astfel de soluție este oferită de suplimentul inovator Mag-Your-Mind. Datorită ingredientelor sale (Magneziu, Rhodiola, Schisandra și Vitaminele B6 și B9), combate cu succes stresul și oboseala acumulată de-a lungul zilei.

Magneziul permite refacerea echilibrului hormonal și lasă mintea și corpul să se reseteze pentru ca tu să fii mai liniștit când te joci cu cel mic.

Ai probleme cu memoria și concentrarea?

Cu siguranță pandemia nu a pus capăt task-urilor și deadline-urilor de la birou. Din contră, acestea necesită un nivel mai ridicat de atenție și de concentrare. Însă, pentru a-și îndeplini cu brio acest funcții, creierul are nevoie de o sursă de energie. 

Acum este simplu să obții concentrarea necesară cu ajuorul Neuro Optimizer, un supliment alimentar care conține Cognizin® (formă de citicolină patentată), ingredient studiat clinic ce susține sistemul nervos, îmbunătățirea memoriei, a concentrării, a atenției și oferă protecție antioxidantă la nivel neuronal.

Îți dezvolți imunitatea

Conform unui studiu, când devii părinte, sistemul tău imunitar se schimbă complet. Creșterea copiilor este dificilă și, dacă nu dormi suficient și este stresat în mod constant, sistemul imunitar va fi afectat. 

Quercitina este un antioxidant foarte puternic care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și îmbunătățește capacitatea organismului de apărare. Pentru un boost complet al sistemului imunitar, suplimentează Quercitina cu Vitamina C.

Odată cu trecerea timpului, în viața părinților apar probleme de sănătate. Deși, la o primă vedere, ele par răsărite peste noapte, de fapt, ele se dezvoltă în timp. Cheia este menținerea unei bune stări de sănătate și atenția constantă la nevoile organismului.

Dincolo de menținerea unei diete sănătoase, exerciții fizice și menținerea stresului la distanță, suplimentele alimentare pot fi un instrument excelent în arsenalul tău pentru sănătate. Consultă întreaga listă de suplimente de la Secom și alege-le pe cele care te ajută cel mai mult și care, într-un final, să te facă un tătic mai bun, mai liniștit și plin de energie, adică un super-părinte.

______
Sursă cover photo: Wayhomestudio, Freepik

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here